Jaktlabradorvalpar

Genomtänkt avel

Alla våra parningar sker med föräldrar som har friröntgade armbågar och höfter samt är ögonlysta. För sjukdomar som nedärvs recessivt är det viktigt att minst en av föräldrarna inte är anlagsbärare för att undvika att sjukdomen ska drabba någon av avkommorna. Därför testar vi våra våra avelshundar för CNM, PRA-prcd och SD2 där det är motiverat.

Självklart är vi också noggranna med våra avelshundars mentala egenskaper likaväl som deras fysik. Alla våra parningar görs med avsikten att få fram friska och sunda individer.

Planerade kullar

JOY & SVANTE

Valpar planeras efter vår Joy (Gamegainer Esprit) och Svante (Gamegainer Holland & Holland). Joy kommer ifrån E-kullen och är en stark, snabb och följsam liten tik efter SEJ(A)CH SEJCH Söders Broadwalk ”Messi”. Svante kommer ifrån H-kullen och är en mycket trevlig och ödmjuk hane med stor arbetslust. Vi förväntar oss följsamma och ödmjuka valpar med mycket stor arbetsvilja.

Vi är så glada för de två små killar som Joy och Svante redan har fått och hoppas på ett gäng lika fina syskon.

Beräknad parning: november 2020
Beräknad valpning: januari 2021
Beräknad leverans: mars 2021

EMMA & ACE

Valpar planeras efter vår Emma (Gamegainer Houdini) och vår Ace (Gamegainer Acer). Emma kommer ifrån H-kullen och är en ödmjuk och glad tjej med ett härligt driv både i arbete och till vardags. Ace kommer ifrån A-kullen och är en stark, trygg och kärleksfull hane som jobbar intensivt och noggrant. Vi förväntar oss mycket arbetsvilliga och följsamma valpar med ett härligt driv.

Beräknad parning: februari 2021
Beräknad valpning: april 2021
Beräknad leverans: juni 2021

KEIRA & BLUE

Valpar planeras efter vår Keira (Patanavac Joanna) och vår Blue (Gamegainer Ferrari). Keira kommer ifrån John Cavana och Patanavac Gundogs i England. Hon är en trygg, självklar och lyhörd tik med ett fint arbetssätt. Blue kommer ifrån F-kullen och är en mycket ödmjuk och följsam hane som alltid vill göra rätt. Vi förväntar oss mycket följsamma, ödmjuka och spontana valpar.

Beräknad parning: februari 2021
Beräknad valpning: april 2021
Beräknad leverans: juni 2021

Födda valpar

TEE & DRIVE

Lördag 3 oktober kom Tee (Gamegainer Granit) och Drives (Gamegainer Dragon) åtta små underverk till världen. Alla Valpar är placerade. Följ deras utveckling på facebook eller Instagram.

JOY & SVANTE

Måndag 29 juni kom Joy (Gamegainer Esprit) och Svantes (Gamegainer Holland & Holland) valpar till världen. Alla Valpar är placerade. Följ deras utveckling på facebook eller Instagram.

BELLE & JACK

Onsdag 24 juni kom Belle (Gamegainer Bugatti) och Jacks (Patanavac Jesus) valpar till världen. Alla Valpar är placerade. Följ deras utveckling på facebook eller Instagram.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en valp eller grundtränad unghund ifrån oss? Skicka gärna in en intresseanmälan.

Att köpa valp ifrån oss

Att köpa en valp är ett stort beslut och det kan dyka upp många frågor. Vi är glada och stolta över att det ofta är stort intresse för våra kullar vilket gör att vi har begränsade möjligheter att svara på frågor per telefon. För att väntan inte ska kännas olidligt lång kommer här några hållpunkter.

  1. Om du är intresserad av en valp eller grundtränad unghund ifrån oss anmäler du ditt intresse här. Så snart vi får möjlighet svarar vi på din anmälan. Vi skriver upp dig på vår intresselista och hör av oss via mail, när någonting händer (se till att godkänna mail ifrån dogrelations.se eller kolla i skräpkorgen om du inte får mail ifrån oss). Vi uppdaterar också hemsidan kontinuerligt. Här kan du alltid hålla koll.
  2. Inför varje kull planerar vi in ett antal besök i tur och ordning efter intresseanmälan. Vi hör av oss via mail eller telefon inför det planerade besöket. Du som blir inbjuden att besöka vår kennel får här en möjlighet att träffa oss och våra hundar, vi kikar på stamtavlorna och går igenom eventuella frågetecken. Vi bestämmer tillsammans om det är ett bra beslut att gå vidare med att så småningom tinga en valp ifrån någon av våra planerade kullar.
  3. När valparna väl har kommit vet vi säkert hur många som får möjlighet att köpa en valp ur aktuell kull. Om det blir många valpar bokar vi in fler besök. Om det blir en liten kull bidrar det naturligtvis till en längre väntetid. Du som inte fått möjlighet att köpa en valp flyttas automatiskt över till intresselistan för vår nästa kull.
  4. Om du inte längre är intresserad av en valp ifrån oss (kanske har du hittat en valp ifrån en annan uppfödare eller så har livet förändrats) uppskattar vi självklart att du meddelar oss. Så plockar vi bort dig ifrån vår intresselista.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Vi finns på facebook

För dig som redan äger en Gamegainerhund har vi en sluten grupp på facebook.

Tidigare kullar

KullFöddaMammaPappa
L-kullen2020Patanavac JoannaGamegainer Camaro
K-kullen2019Patanavac JoannaGamegainer Caterpillar
J-kullen2019Gamegainer AdidasIT FTCH Waterfriend Cornet
I-kullen2019Gamegainer BugattiPatanavac Jesus
H-kullen2018Gamegainer ChevalierPatanavac Jesus
G-kullen2018Gamegainer BugattiPatanavac Jesus
F-kullen2017Gamegainer ChevalierPerdix Gundogs Groove of Gamegainer
E-kullen2017Gamegainer BugattiSE J(A)CH Söders Broadwalk
D-kullen2015Gamegainer AdidasTimberline Vail af Gamegainer
C-kullen2014Perdix Gundogs Flute of GamegainerTimberline Vail af Gamegainer
B-kullen2012Perdix Gundogs Flute of GamegainerPerdix Gundogs Groove of Gamegainer
A-kullen2011Perdix Gundogs Pretty Woman of GamegainerAspijana Hawkeye