Jaktlabradorvalpar

Planerade kullar

BELLE & JACK

Valpar väntas efter vår Belle (Gamegainer Bugatti) och vår Jack (Patanavac Jesus). Vi är så förtjusta i de valpar Belle och Jack har lämnat tidigare. Friska och arbetsvilliga apportörer med en stor portion följsamhet och en tydlig av och på knapp. Vi ser fram emot ännu en kull efter dessa föräldrar.

Beräknad valpning: februari 2020
Beräknad leverans: april/maj 2020

JOY & SVANTE

Valpar planeras efter vår Joy (Gamegainer Esprit) och Gamegainer Holland & Holland ”Svante”. Svante kommer ifrån H-kullen och är en mycket trevlig och ödmjuk hane med stor arbetslust. Vi förväntar oss valpar med mycket stor arbetsvilja och en god portion följsamhet.

Beräknad parning: februari 2020
Beräknad valpning: april 2020
Beräknad leverans: juni 2020

KEIRA & HUGO

Valpar planeras efter vår Keira (Patanavac Joanna) och Gamegainer Camaro ”Hugo”. Hugo kommer ifrån C-kullen och är en mycket ödmjuk hane med stor arbetslust som vi har haft möjlighet att följa sedan han var valp. En kombination vi ser fram emot mycket då vi tidigare har valpar ifrån Hugos helsyster Tail (Gamegainer Chevalier) och Keiras helbror Jack (Patanavac Jesus) som vi tycker mycket om. Vi förväntar oss mycket följsamma valpar med stor arbetslust.

Beräknad parning: februari 2020
Beräknad valpning: april 2020
Beräknad leverans: juni 2020

Födda valpar

SPARK & CORNET

Fredag 10 maj kom Spark och Cornets fyra små guldklimpar till världen. Tre hanar och en tik. Gula hela gänget. Alla valpar i denna kull är tingade. 

BELLE & JACK

Tisdag 26 mars kom de äntligen till världen. Belle och Jacks åtta små underverk. Fem hanar och tre tikar. En gul och sju svarta. Alla valpar i denna kull är tingade. 

Intresseanmälan

Är du intresserad av en valp eller grundtränad unghund ifrån oss? Skicka gärna in en intresseanmälan.

Att köpa valp ifrån oss

Att köpa en valp är ett stort beslut och det kan dyka upp många frågor. Vi är glada och stolta över att det ofta är stort intresse för våra kullar vilket gör att vi har begränsade möjligheter att svara på frågor per telefon. För att väntan inte ska kännas olidligt lång kommer här några hållpunkter.

  1. Om du är intresserad av en valp eller grundtränad unghund ifrån oss anmäler du ditt intresse här. Så snart vi får möjlighet svarar vi på din anmälan. Vi skriver upp dig på vår intresselista och hör av oss via mail, när någonting händer (se till att godkänna mail ifrån dogrelations.se eller kolla i skräpkorgen om du inte får mail ifrån oss). Vi uppdaterar också hemsidan kontinuerligt. Här kan du alltid hålla koll.
  2. Inför varje kull planerar vi in ett antal besök i tur och ordning efter intresseanmälan. Vi hör av oss via mail eller telefon inför det planerade besöket. Du som blir inbjuden att besöka vår kennel får här en möjlighet att träffa oss och våra hundar, vi kikar på stamtavlorna och går igenom eventuella frågetecken. Vi bestämmer tillsammans om det är ett bra beslut att gå vidare med att så småningom tinga en valp ifrån någon av våra planerade kullar.
  3. När valparna väl har kommit vet vi säkert hur många som får möjlighet att köpa en valp ur aktuell kull. Om det blir många valpar bokar vi in fler besök. Om det blir en liten kull bidrar det naturligtvis till en längre väntetid. Du som inte fått möjlighet att köpa en valp flyttas automatiskt över till intresselistan för vår nästa kull.
  4. Om du inte längre är intresserad av en valp ifrån oss (kanske har du hittat en valp ifrån en annan uppfödare eller så har livet förändrats) uppskattar vi självklart att du meddelar oss. Så plockar vi bort dig ifrån vår intresselista.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Vi finns på facebook

För dig som redan äger en Gamegainerhund har vi en sluten grupp på facebook.

Tidigare kullar

KullFöddaMammaPappa
H-kullen2018Gamegainer ChevalierPatanavac Jesus
G-kullen2018Gamegainer BugattiPatanavac Jesus
F-kullen2017Gamegainer ChevalierPerdix Gundogs Groove of Gamegainer
E-kullen2017Gamegainer BugattiSE J(A)CH Söders Broadwalk
D-kullen2015Gamegainer AdidasTimberline Vail af Gamegainer
C-kullen2014Perdix Gundogs Flute of GamegainerTimberline Vail af Gamegainer
B-kullen2012Perdix Gundogs Flute of GamegainerPerdix Gundogs Groove of Gamegainer
A-kullen2011Perdix Gundogs Pretty Woman of GamegainerAspijana Hawkeye