Jaktlabradorvalpar

Genomtänkt avel

Alla våra parningar sker med föräldrar som har friröntgade armbågar och höfter samt är ögonlysta. För sjukdomar som nedärvs recessivt är det viktigt att minst en av föräldrarna inte är anlagsbärare för att undvika att sjukdomen ska drabba någon av avkommorna. Därför testar vi våra våra avelshundar för CNM, PRA-prcd och SD2 där det är motiverat.

Självklart är vi också noggranna med våra avelshundars mentala egenskaper likaväl som deras fysik. Alla våra parningar görs med avsikten att få fram friska och sunda individer.

Planerade kullar

TEE & DRIVE

Valpar väntas efter vår Tee (Gamegainer Granit) och Drive (Gamegainer Dragon). Tee kommer ifrån G-kullen och är en mycket cool tjej med ett härligt sätt både i arbete och till vardags. Drive kommer ifrån D-kullen och flyttade ifrån oss som tvååring. Drive har ett härligt driv i livet och ett fint sätt att arbeta. Vi förväntar oss arbetsvilliga och följsamma valpar med en tydlig av och på knapp.

Vi är så glada för de valpar som Tee och Drive redan har fått och hoppas på ett gäng lika fina syskon.

Beräknad valpning: april 2021
Beräknad leverans: juni 2021

JAM & MILTON

Valpar väntas efter vår Jam (Gamegainer Jam) och Milton (Gamegainer Iittala) som flyttade ifrån oss som valp. Jam kommer ifrån J-kullen och är en tjej med fart och fläkt och en stor portion följsamhet. Milton kommer ifrån I-kullen och är en mycket följsam och ödmjuk hane med stort intresse för att arbeta. Vi förväntar oss mycket arbetsvilliga och följsamma valpar med ett härligt driv.

Beräknad valpning: juni 2021
Beräknad leverans: augusti 2021

EMMA & CHILI

Valpar planeras efter vår Emma (Gamegainer Houdini) och vår Chili (Gamegainer Jeep). Emma kommer ifrån H-kullen och är en ödmjuk och glad tjej med ett härligt driv både i arbete och till vardags. Chili kommer ifrån J-kullen och är en stark, trygg och följsam hane som jobbar intensivt och noggrant. Vi förväntar oss mycket arbetsvilliga och följsamma valpar med ett härligt driv.

Beräknad parning: juli 2021
Beräknad valpning: september 2021
Beräknad leverans: november 2021

Födda valpar

KEIRA & BLUE

Måndag 22 februari kom Keira (Patanavac Joanna) och Blues (Gamegainer Ferrari) sju små hjärtan till världen. Alla Valpar är placerade. Följ deras utveckling på facebook eller Instagram.

JOY & SVANTE

Fredag 8 januari kom Joy (Gamegainer Esprit) och Svantes (Gamegainer Holland & Holland) sju små underverk till världen. Alla Valpar är placerade. Följ deras utveckling på facebook eller Instagram.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en valp eller grundtränad unghund ifrån oss? Skicka gärna in en intresseanmälan.

Att köpa valp ifrån oss

Att köpa en valp är ett stort beslut och det kan dyka upp många frågor. Vi är glada och stolta över att det ofta är stort intresse för våra kullar vilket gör att vi har begränsade möjligheter att svara på frågor per telefon. För att väntan inte ska kännas olidligt lång kommer här några hållpunkter.

  1. Om du är intresserad av en valp eller grundtränad unghund ifrån oss anmäler du ditt intresse här. Så snart vi får möjlighet svarar vi på din anmälan. Vi skriver upp dig på vår intresselista och hör av oss via mail, när någonting händer (se till att godkänna mail ifrån dogrelations.se eller kolla i skräpkorgen om du inte får mail ifrån oss). Vi uppdaterar också hemsidan kontinuerligt. Här kan du alltid hålla koll.
  2. Inför varje kull planerar vi in ett antal besök i tur och ordning efter intresseanmälan. Vi hör av oss via mail eller telefon inför det planerade besöket. Du som blir inbjuden att besöka vår kennel får här en möjlighet att träffa oss och våra hundar, vi kikar på stamtavlorna och går igenom eventuella frågetecken. Vi bestämmer tillsammans om det är ett bra beslut att gå vidare med att så småningom tinga en valp ifrån någon av våra planerade kullar.
  3. När valparna väl har kommit vet vi säkert hur många som får möjlighet att köpa en valp ur aktuell kull. Om det blir många valpar bokar vi in fler besök. Om det blir en liten kull bidrar det naturligtvis till en längre väntetid. Du som inte fått möjlighet att köpa en valp flyttas automatiskt över till intresselistan för vår nästa kull.
  4. Om du inte längre är intresserad av en valp ifrån oss (kanske har du hittat en valp ifrån en annan uppfödare eller så har livet förändrats) uppskattar vi självklart att du meddelar oss. Så plockar vi bort dig ifrån vår intresselista.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Vi finns på facebook

För dig som redan äger en Gamegainerhund har vi en sluten grupp på facebook.

Tidigare kullar

KullFöddaMammaPappa
O-kullen2020Gamegainer GranitGamegainer Dragon
N-kullen2020Gamegainer EspritGamegainer Holland & Holland
M-kullen2020Gamegainer BugattiPatanavac Jesus
L-kullen2020Patanavac JoannaGamegainer Camaro
K-kullen2019Patanavac JoannaGamegainer Caterpillar
J-kullen2019Gamegainer AdidasIT FTCH Waterfriend Cornet
I-kullen2019Gamegainer BugattiPatanavac Jesus
H-kullen2018Gamegainer ChevalierPatanavac Jesus
G-kullen2018Gamegainer BugattiPatanavac Jesus
F-kullen2017Gamegainer ChevalierPerdix Gundogs Groove of Gamegainer
E-kullen2017Gamegainer BugattiSE J(A)CH Söders Broadwalk
D-kullen2015Gamegainer AdidasTimberline Vail af Gamegainer
C-kullen2014Perdix Gundogs Flute of GamegainerTimberline Vail af Gamegainer
B-kullen2012Perdix Gundogs Flute of GamegainerPerdix Gundogs Groove of Gamegainer
A-kullen2011Perdix Gundogs Pretty Woman of GamegainerAspijana Hawkeye