B-kullen

Måndagen den 4 juni, 2012 kom Pärla (Perdix Gundogs Flute of Gamegainer) och Grooves (Perdix Gundogs Groove of Gamegainer) fem fina valpar till världen. Två svarta tikar, en svart hane och två gula hanar. På den här sidan kan du följa deras utveckling.

B-kullen - Gamegainer Gundogs
Perdix Gundogs Flute of Gamegainer ”Pärla

B-kullen - Gamegainer Gundogs
Perdix Gundogs Groove of Gamegainer ”Groove

Valparna

Gamegainer Bugatti (tik)
Gamegainer Benetton (tik)
Gamegainer Bowmore (hane)
Gamegainer Bentley (hane)
Gamegainer Boomerang (hane)

Fotograf: Marie Jonsson

7,5 veckor gamla

Nu är vi snart åtta veckor gamla och redo att komma hem till våra nya ägare som längtat så. Matte Jenny säger att vi kommer att vara såå saknade här hemma.

6 veckor gamla

Nu drygt sex veckor är vi som allra sötast, som vuxna hundar i miniatyr. Vi busar så intensivt att vi nästan somnar sittande efter en stund. Pipan har vi lärt oss känna igen och vi kommer så gärna när matte Jenny ropar.

5 veckor gamla

Femveckors valparna springer som aldrig förr och äter nästan hellre vanlig mat, även om mamma fortfarande är mest efterlängtad. Kloklippning är nu vardagsmat och att följa Jennys fötter funkar lika bra som att leka  med de stora hundarna.

4 veckor gamla

Fyraveckors valparna har börjat upptäcka stora världen utanför lådan och knatar nyfiket omkring på gräsmattan. Mamma Pärla är fortfarande favoriten och att dia i det gröna är fantastiskt!

3 veckor gamla

Den här veckan har det varit mycket på schemat. Ny stor valplåda att gå på upptäcktsfärd i, provsmakning av valpgröt och första avmaskningen. Nu börjar pralinerna att upptäcka världen runtomkring och nyfikenheten vet inga gränser när man sätter sig hos den lilla flocken.

2 veckor gamla

Nu har de små liven redan börjat knata omkring i valplådan, gläntat på ögonen och själva leta efter rastplatsen. Snart blir det till att flytta ner till stora lådan 🙂

1 vecka gamla

Valparna växer så att det knakar och det finns två saker i livet som betyder något, mat och sömn.

Nyfödda

Pärla har snabbt hittat in i rollen som nybliven mor och hon sköter det med bravur. Valparna är lugna och harmoniska, tar sig fram med bestämdhet och äter med god aptit.