Nybörjarträning

DatumTidPlatsBokaKostnad
Söndagar
1/10
15/10
29/10
12/11
13.00-15.00SödergårdenPågående4 900 kr

Under nybörjarträningen bygger vi upp retrieverns olika färdigheter. Vi jobbar med grundläggande övningar och tittar på apporteringens alla moment, steg för steg. En riktigt bra grund skapar förutsättningar för kommande träningsutmaningar. Nivån på övningarna anpassas till gruppen och varje enskilt ekipage.

TRÄNINGSUPPLÄGG

Träningen sker utomhus under två timmar, vid fyra tillfällen och anpassas efter väder och vind. När vädret eller gruppen påkallar det håller vi även teori i vår kurslada som en del av träningen. Det brukar vara ett uppskattat inslag.

Total kurstid: ca 8 timmar

FÖR VEM

Nybörjarträningen är för dig med en retriever på 6 månader och uppåt som har lagt den första grunden och nu vill bygga vidare på retrieverns färdigheter inom apportering. Inga förkunskaper i apportering krävs. En grundläggande vardagslydnad är dock en förutsättning för att du ska kunna tillgodogöra dig träningen och för att arbetet i grupp ska fungera.

Är din hund ännu inte 6 månader är det bättre att ni först går valpkursen, alternativt tar en eller flera privatlektioner i väntan på att gå vidare med nybörjarträningen.

Instruktör

Jenny Närfors

BOKNING

Max 5 ekipage.
Boka din plats här

Du som har en valp eller grundtränad unghund ifrån oss får 20 % rabatt.