Nybörjarträning

DatumTidPlatsStatus
Tisdag 26 oktober15.00-17.00SödergårdenPlatser kvar
Tisdag 9 november13.00-15.00SödergårdenPlatser kvar
Tisdag 7 december13.00-15.00SödergårdenPlatser kvar

Under nybörjarträningen bygger vi upp retrieverns olika färdigheter. Vi jobbar med grundläggande övningar och tittar på apporteringens alla moment, steg för steg. En riktigt bra grund skapar förutsättningar för kommande träningsutmaningar. Nivån på övningarna anpassas till gruppen och varje enskilt ekipage.

TRÄNINGSUPPLÄGG

En till två gånger i månaden håller vi nybörjarträning. Träningen sker utomhus under två timmar och anpassas efter väder och vind. När vädret eller gruppen påkallar det håller vi även teori i vår kurslokal som en del av träningen. Det brukar vara ett uppskattat inslag.

FÖR VEM

Nybörjarträningen är för dig med en retriever på 6 månader och uppåt som har lagt den första grunden och nu vill bygga vidare på retrieverns färdigheter inom apportering. Inga förkunskaper i apportering krävs. En grundläggande vardagslydnad är dock en förutsättning för att du ska kunna tillgodogöra dig träningen och för att arbetet i grupp ska fungera.

Är din hund ännu inte 6 månader är det bättre att ni först går valpkursen, alternativt tar en eller flera privatlektioner i väntan på att gå vidare med nybörjarträningen.

Instruktör

Jenny Närfors

BOKNING

Du bokar din plats genom att skicka ett sms till 070-581 81 22. Ange ditt namn, din hunds namn och ålder samt träningsdatum.

Pris

Enstaka tillfällen
1 x 2 tim: 750 kr

Klippkort
5 x 2 tim: 3 450 kr
10 x 2 tim: 6 500 kr
(Klippkorten är giltiga i tolv månader från inköpsdatum).

BETALNING

Du betalar kontant, med Swish eller med kort vid första träningstillfället.
Du som har en valp eller grundtränad unghund ifrån oss får 20 % rabatt.