Kurser & träning

Alla hundar har olika personligheter och olika förutsättningar, liksom vi människor. Hos Dog Relations får du hjälp med hur hur du ska jobba med din hund, för att ni ska utveckla ett naturligt samspel och en väl fungerande relation. Du får lära dig att läsa din hund, hur du sätter gränser, belönar och korrigerar. Vi tittar på hur just du kommer vidare i träningen med din hund. Som hundägare har du ett ansvar och en fungerande vardagslydnad är ett måste. Vardagslydnaden är också en viktigt grund, för all fortsatt träning.

Hundägarutbildning

Valpkursen – en viktig start

Hos oss kan du träna med din hund ifrån valp till vuxen ålder. En bra start är valpkursen som är en gedigen grundkurs. Valpkursen kommer du att ha nytta av under hela din hunds liv. Vänta inte för länge med att börja!

Hundträning för livet

Efter valpkursen fokuserar vi på att bygga på med de värdefulla kunskaper en retriever bör ha. Det som är så fantastiskt med att träna en apportör är att den på köpet också får med sig alla de kunskaper och färdigheter som krävs för en väl fungerande vardag.

Du går enkelt vidare i träningen med nybörjarträning och fortsättningsträning som vi håller som drop-in kurser kontinuerligt över året, vilket skapar bra förutsättningar för en stabil grund och ett fortsatt härligt umgänge med din hund, under många år framöver.

Hundägarutbildning

Inspiration

Vill du ha hjälp med att träna bort ett specifikt problem, träna mellan kursträffar, eller helt enkelt föredrar privat rådgivning, passar privatlektioner perfekt för dig.

Vi utgår ifrån dig och din hund, och just era förutsättningar. Hos oss är ingen fråga för liten.