Gamegainer Working Labradors

Under kennelnamnet Gamegainer föder vi upp jaktlabradorer med stor glädje, stort engagemang och kärlek till denna underbara typ av hund.

Våra egna hundar är våra ständiga följeslagare och älskade familjemedlemmar såväl som jaktkamrater. Höstarna fylls med apportering, i skarpa och oskarpa lägen, och under vår- och sommarhalvåret blir det till att finslipa kunskaperna inför kommande jaktsäsong. Några provstarter per år brukar vi också hinna med.

Däremellan uppskattas självklart den mjuka puffen framför brasan eller den lugna skogspromenaden med fokus på svampplockning. Eller varför inte bara sitta på bryggan, och vänta på napp tillsammans med matte.

En trygg uppväxt

Vår målsättning är att föda upp sunda och trygga apportörer med mycket vilja och driv, i kombination med en medfödd av och på knapp, stor samarbetsvilja och en spontan viltfinnarförmåga. Kort och gott, en underbar jaktkamrat och en fantastisk familjemedlem.

Trygghet är viktigt för en liten valp och naturligtvis vill vi ge våra valpar den bästa start de kan få. Gamegainers valpar växer upp i en naturlig hemmiljö och blir tidigt vana vid allt från vardagslivets alla ljud, busiga katter och andra hundar. Självklart får de också bekanta sig med sin omvärld, såväl inomhus som utomhus, under uppväxttiden.

En bra start i livet

När valparna flyttar till sina nya hem är de veterinärbesiktade, chipmärkta, vaccinerade, avmaskade, dolda-fel försäkrade och registrerade, både i SKK (Svenska Kennelklubben) och SJR (Svenskt Jakthunds Register).

Vi är måna om att du och din nya familjemedlem ska få en så bra start som möjligt och givetvis ingår därför träningshjälp till dig som köper valp ifrån oss. Har du svårt att hinna med valptiden själv, går det också utmärkt att lämna valpen för träning hos oss, för att senare ta hem en grundtränad unghund.