Om Dog Relations

Att ha hund ska vara enkelt, roligt och ibland utmanande. När du och din hund har samma mål i sikte, blir vardagen tillsammans så där självklar och fantastisk.

Förståelse och respekt

När Dog Relations startade, var det just i det självklara och naturliga samspelet med våra hundar som tanken om ett hundföretag föddes. Tänk om alla hundägare kunde få uppleva glädjen av en näst intill ordlös kommunikation och den förståelse och respekt som följer med en väl fungerande relation med sin hund.

_mg_1007_3

Som hundägare har vi mycket att vinna genom att bli bättre på att läsa våra hundar, sätta tydligare gränser och belöna med någonting som verkligen är värt något. Vardagslydnaden är den viktigaste lydnaden, den lydnad som du och din hund har mest nytta av och ofta är det riktigt kul att träna.

Vi håller kurser för dig som hundägare, från den första valpkursen till mer avancerad retrieverträning på fortsättningsnivå. Vi hjälper dig att lägga en stabil grund som skapar förutsättningar för ett naturligt samspel och många roliga år tillsammans med din hund. För dig som är intresserad hjälper vi till med att vässa era färdigheter på en högre nivå.

En ny familjemedlem

Hur gör man då när man ska välja sin bästa vän, vilken ras ska man köpa? För oss är jaktlabradoren glädje, vilja och samarbete personifierad. För dig som är intresserad av en mellanstor hund med enorm arbetsvilja och livsglädje, i kombination med en nedärvd specialistförmåga, för att hitta och hämta hem skjutet småvilt, är jaktlabradoren fantastisk.

Under kennelnamnet Gamegainer föder vi upp Jaktlabradorer, med mycket kärlek och stor omsorg. Jaktlabradoren är som sagt en utpräglad apportör, men också en fantastisk familjehund. För oss är det viktigt att du som valpköpare ska känna dig trygg under din valps uppväxt. Vi stöttar och hjälper självklart till med er träning.

30 års erfarenhet

Jag som äger och driver Dog Relations heter Jenny Närfors. Mitt hundintresse började redan när jag var tolv år, för över 30 år sedan. Jag började min bana med att träna vardagslydnad, cirkustrick och enklare apportering. Genom åren har jag sedan utvecklat min hundträning och numera är småviltjakt och retrieverträning mitt stora intresse. Då, som nu, är grundlydnaden eller vardagslydnaden alltid lika viktig, för ett bra och bestående resultat.

Att få möjlighet att följa den lilla valpens utveckling till vuxen hund, och förmånen att få hjälpa så många hundar och hundägare till ett naturligt samspel och en lång, varm och väl fungerande relation, är lika roligt och förväntansfyllt varje gång.

Jag känner mig lyckligt lottad som får dela mitt liv med så många fantastiska hundar och hundägare.

Välkommen till oss!