F-kullen

På självaste nyårsafton 2017, kom Tail (Gamegainer Chevalier) och Grooves (Perdix Gundogs Groove of Gamegainer) tre små underverk till världen. En svart hane, en gul hane och en gul tik. På den här sidan kan du följa deras utveckling.


Gamegainer Chevalier ”Tail” och Perdix Gundogs Groove of Gamegainer ”Groove

4 veckor gamla

Fyraveckors valpar är stora killar och tjejer. Första bilturen gick till torpet i vinterskrud, provsmakning av ben och lite mer utomhustid gav mersmak. Nu duger inte livet i valplådan till annat än att sova. Mamma är fortfarande bra men husse och matte är nog snäppet mer intressanta. Vi kommer som små skott när de kallar.

3 veckor gamla

Vid tre veckors ålder händer det alltid mycket. Flytt till stora lådan, provsmakning av riktigt mat, avmaskning och kloklippning. Nu börjar livet utanför att bli alltmer spännande. Ett litet besök utomhus i solen tillsammans med gammelmormor har vi också hunnit med.

2 veckor gamla

Äter och sover, äter och sover, det är vad vi gör om dagarna. Börjat upptäcka varandra och glänta på ögonen har vi också.

1 vecka gamla

Tre små tjockisar har vi nu i valplådan. Tänk vad man glömmer fort, utvecklingen är lika fantastisk att följa varje gång. Mamma Tail är allt som är viktigt just nu.

Nyfödda

Tail är en självklar mamma och de tre små liven har gott om mat. Riktigt bortskämda kommer de att bli med sådan tillgång till mjölkbaren. Snabbt går det när de ska fram till serveringen, trots att de varken ser eller hör ännu.