E-kullen

Söndag 9 april 2017, kom de så till världen. Belle (Gamegainer Bugatti) och Messis (SEJ(A)CH Söders Broadwalk) fem små svarta underverk. En tik och fyra hanar. På den här sidan kan du följa deras utveckling.

Messi


SEJ(A)CH Söders Broadwalk ”Messi”. 

Så här beskriver Maria Söder, Blackbound Gundogs, sin Messi: ”Messi är en hane med stor arbetslust, härlig attityd och följsamhet. Han arbetar kraftfullt med stort driv, skyr inga terränger och jagar intensivt i markerna, en riktig duktig viltfinnare. Han är alltid glad och vill alltid göra sitt bästa.”

Belle


Gamegainer Bugatti ”Belle”

Valparna

Gamegainer Esprit (tik)
Gamegainer Edsel (hane)
Gamegainer Eton (hane)
Gamegainer Eagle (hane)
Gamegainer Evinrude (hane)

6 veckor gamla

Som stora fast små. Den här veckan har vi mest tagit igen oss i värmen, lite bus har vi ändå orkat med. Hälsat på några av de stora hundarna har vi också hunnit. Spännande är det när de springer förbi valphagen.

5 veckor gamla

Vi blir tuffare för varje dag och växer så att det knakar. Den här veckan har vi bekantat oss närmare med snällaste mormor Pärla.

4 veckor gamla

Den här veckan har vi verkligen upptäckt varandra. Vi har fått prova på kycklingvingar (som mamma sen åt upp) och bekantat oss närmare med inomhusmiljön här hemma. Livet leker!

3 veckor gamla

Nu är det full rulle. Vi är ute mest hela dagarna och äter gör vi för jämnan.

2 veckor gamla

Den här veckan har vi flyttat ner till stora valplådan, fått klorna klippta och blivit avmaskade. Vi har börjat öppna ögonen och upptäcka världen och varandra. Nu väntar en spännande tid.

1 vecka gamla

Det går undan i början, det är nästan så att man kan se när vi växer. Mätta och nöjda, mamma Belle har mjölk så att det räcker. Än ser och hör vi inte, men trivs bra ändå.

Nyfödda

Lugnt och fint i valplådan, precis som det ska vara. Belle är underbar med de små, trygg och tålmodig och vet precis vad de behöver. Äta och sova är vad som står på agendan.