Retrieverträning

En väl dresserad apportör är en fröjd för ögat. Riktigt roligt är det också att träna, både för hund och förare. Vi håller retrieverträning som kurser och i form av drop-in tillfällen. Om du vill boka ett eget träningstillfälle, enskilt eller i grupp, skicka ett mejl till jenny@dogrelations.se.

Kurser

Apporteringskurs

Just nu har vi ingen inplanerad apporteringskurs. Håll utkik, så snart vi planerar en ny kurs, publicerar vi den här.

Apporteringskursen är för dig med en hund på 12 månader och uppåt. Nivån på övningarna anpassas till gruppen och varje enskilt ekipage. Vi jobbar med grundläggande övningar och svårare upplägg. Behöver vi spänna bågen och försvåra övningarna, så gör vi det. Behöver vi göra det enklare och mer grundligt, så gör vi det. Vi jobbar lite extra med det som behöver finslipas och lär oss av varandra. Är du osäker på om nivån är rätt för just dig och din hund, hör av dig till jenny@dogrelations.se.

KURSINFORMATION

Kursen pågår under två timmar vid fem tillfällen, en bit ifrån kurslokalen. Ta gärna med eget fika och något att sitta på.

Total kurstid: 10 timmar
Max fem deltagare.

BOKNING & BETALNING

Kursavgiften är 2 450 kr.
Du som har en valp eller unghund ifrån oss, får 20 % rabatt, på apporteringskurserna.
Boka din kursplats här

Apporteringskurs - Dog Relations

Drop-in träningar

Unghunds drop-in

Just nu har vi inga inplanerade tillfällen. Håll utkik, så snart vi planerar nya tillfällen, publicerar vi dem här.

Unghunds drop-in är för dig med en retriever på 6-24 mån. Inga förkunskaper krävs. En grundläggande vardagslydnad är dock ett krav, för att du ska kunna tillgodogöra dig träningen och för att arbetet i grupp ska fungera. Perfekt som komplement till din egen träning.

Max sex hundar, per tillfälle.

Drop-in apportering

Just nu har vi inga inplanerade tillfällen. Håll utkik, så snart vi planerar nya tillfällen, publicerar vi dem här.

Drop-in apportering är för dig med en retriever på 12 mån och uppåt. Ni har kommit en bit i er träning. Din hund förstår de olika tecken som används, kommer på inkallning och lämnar av någorlunda bra. Perfekt som komplement till din egen träning.

Max sex hundar, per tillfälle.

Åhörare

På drop-in träningarna kan du också delta som åhörare. Om du har en mycket ung hund eller en hund av en annan ras och vill ha tips för framtida träning, eller om du anser att din hund ännu inte är mogen för denna typ av gruppträning, är det ett ypperligt sätt att tillgodogöra sig nya kunskaper. Ofta lär man sig mycket mer som åhörare, då det är lättare att fokusera på vad som sägs och hur det går för andra förare och hundar.

Bokning & betalning

Du anmäler dig till drop-in träningarna genom att skicka ett sms till 070-581 81 22. Ange drop-in och datum, ditt namn, din hunds namn, ålder och ras. Ange också om du vill delta med hund eller som som åhörare.

Kostnad per ekipage
Med hund, 400 kr
Åhörare, 200 kr

Du betalar kontant eller med kort vid kurstillfället, alternativt med Swish.
Du som har en valp eller unghund ifrån oss, får 20 % rabatt, på priset.

Välkommen!