Jaktlabradorvalpar

Planerade kullar

Spark & Kimmi

Parning är nu genomförd mellan vår Spark (Gamegainer Adidas) och Helena Eliassons Kimmi (Cynhinfa Hamik). Valpningen beräknas till oktober 2017. Beräknad leverans är i december 2017.

Gamegainer Adidas ”Spark

Spark är gnistan i våra liv. I kombination med ett mycket stort hjärta lämnar hon eftertryck. Spontan och självklar under jakt, lugn och avkopplad hemma. Precis som det ska vara.

Cynhinfa Hamik ”Kimmi” (Kimmi har CERT på A-prov)

Kimmi har lämnat många trevliga avkommor med fina jaktliga meriter och fantastiska hälsoresultat.

Så här beskriver Helena Eliasson, Kimline’s, sin Kimmi: ”Kimmi är en otroligt vänlig, behaglig, självklar och balanserad hund som är lätt att ha med sig, oavsett om man är på middag hos goda vänner, går på kurs eller apporterar en hel dag på stora klappjakter. Han är trygg och lugn även i de mest stökiga miljöer. Hans goda minne, fina viltfinnarförmåga, och lättstyrda karaktär i kombination med hans förmåga till självständigt arbete gör honom mycket effektiv. Han har en mjuk och lugn mun, är alltid cool och tyst och jobbar med driv och uthållighet. Kimmi är en hund som alltid gör sitt bästa och han gör det bra!”

Cocktail & Groove

Parning planeras mellan vår egenuppfödda Cocktail (Gamegainer Chevalier) och vår Groove (Perdix Gundogs Groove of Gamegainer). Parningen beräknas till oktober 2017 och valpningen till december 2017. Beräknad leverans är i februari 2018.

Gamegainer Chevalier ”Cocktail”

Cocktail är en mycket följsam tik som jobbar fint i markerna. Hon används under praktisk jakt större delen av året. Cocktail kommer ifrån C-kullen, efter Pärla och Timberline Vail af Gamegainer. Det känns extra roligt att få föra mamma Pärlas gener vidare ännu en generation.

Cocktails veterinärdata

UndersökningDatumResultat
ArmbågsledsröntgenNovember 2015ua
HöftledsröntgenNovember 2015Grad A
Prcd-PRAHeriditärt fri
Normal/Clear
CNMHeriditärt friClear
ÖgonlysAugusti 2017ua

Perdix Gundogs Groove of Gamegainer ”Groove

Vår fina Groove, en underbar hund. Med fart och uthållighet på jakterna och en kärleksfull attityd hemma. Vi hoppas att valparna ärver några av hans fina egenskaper.

Intresseanmälan valp

Är du intresserad av en valp ifrån oss? Skicka gärna in en intresseanmälan eller kontakta Jenny på 070-581 81 22, om du vill veta mer.

Vi finns på facebook

För dig som redan äger en Gamegainerhund har vi en sluten grupp på facebook.

Tidigare kullar

KullFöddaMammaPappa
E-kullen2017Gamegainer BugattiSE J(A)CH Söders Broadwalk
D-kullen2015Gamegainer AdidasTimberline Vail af Gamegainer
C-kullen2014Perdix Gundogs Flute of GamegainerTimberline Vail af Gamegainer
B-kullen2012Perdix Gundogs Flute of GamegainerPerdix Gundogs Groove of Gamegainer
A-kullen2011Perdix Gundogs Pretty Woman of GamegainerAspijana Hawkeye