Jaktlabradorvalpar

Planerade kullar

TAIL & GROOVE

Parning är genomförd mellan vår egenuppfödda Tail (Gamegainer Chevalier) och vår Groove (Perdix Gundogs Groove of Gamegainer). En efterlängtad kombination som vi hoppas mycket på. Stor arbetsglädje och följsamhet tror vi att valparna kommer att ärva.

Beräknad valpning: januari 2018
Beräknad leverans: mars 2018

Gamegainer Chevalier ”Tail”

Tail är en mycket följsam tik som jobbar fint i markerna. Hon används under praktisk jakt större delen av året. Tail kommer ifrån C-kullen, efter Pärla och Timberline Vail af Gamegainer. Det känns extra roligt att få föra mamma Pärlas gener vidare ännu en generation.

Tails veterinärdata

UndersökningDatumResultat
ArmbågsledsröntgenNovember 2015ua
HöftledsröntgenNovember 2015Grad A
Prcd-PRAHeriditärt fri
Normal/Clear
CNMHeriditärt friClear
ÖgonlysAugusti 2017ua

SPARK & GROOVE

Parning planeras mellan vår Spark (Gamegainer Adidas) och vår Groove (Perdix Gundogs Groove of Gamegainer). En spännande kombination som vi tror kommer att ge valpar med mycket driv och stor arbetslust.

Beräknad valpning: april 2018
Beräknad leverans: juni 2018

BELLE & JACK

Parning planeras mellan vår Belle (Gamegainer Bugatti) och vår Jack (Patanavac Jesus). En härlig kombination som vi har sett fram emot och tror ska ge valpar med stor arbetslust och mycket samarbetsvilja.

Beräknad valpning: april 2018
Beräknad leverans: juni 2018

Att köpa valp ifrån oss

Att köpa en valp kan vara ett stort beslut och det kan dyka upp många frågor. Vi är glada och stolta över att det ofta är stort intresse för våra kullar vilket gör att vi har begränsade möjligheter att prata med alla som anmäler intresse. För att väntan inte ska kännas olidligt lång kommer här några hållpunkter.

  1. Om du är intresserad av en valp eller grundtränad unghund ifrån oss anmäler du ditt intresse här. Så snart vi får möjlighet svarar vi på din anmälan. Vi skriver upp dig på vår intresselista och hör av oss via mail, när någonting händer. Vi uppdaterar också hemsidan kontinuerligt. Här kan du alltid hålla koll.
  2. Inför varje kull planerar vi in ett antal besök. De som har stått längst på intresselistan får här möjlighet att komma och träffa oss och våra hundar och vi bestämmer tillsammans om det är ett bra beslut att gå vidare med att så småningom tinga en valp ifrån någon av våra planerade kullar.
  3. När valparna väl har kommit vet vi säkert hur många som får möjlighet att köpa en valp ur aktuell kull. Om det blir många valpar bokar vi in fler besök efter ordningen på intresseanmälan. Om det blir en liten kull bidrar det naturligtvis till en längre väntetid. Den som inte fått möjlighet att köpa en valp flyttas självklart automatiskt över till intresselistan för vår nästa kull.
  4. Om du inte längre är intresserad av en valp ifrån oss (kanske har du hittat en valp ifrån en annan uppfödare eller så har livet förändrats) uppskattar vi självklart att du meddelar oss. Så plockar vi bort dig ifrån vår intresselista.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Intresseanmälan

Är du intresserad av en valp eller grundtränad unghund ifrån oss? Skicka gärna in en intresseanmälan.

Vi finns på facebook

För dig som redan äger en Gamegainerhund har vi en sluten grupp på facebook.

Tidigare kullar

KullFöddaMammaPappa
E-kullen2017Gamegainer BugattiSE J(A)CH Söders Broadwalk
D-kullen2015Gamegainer AdidasTimberline Vail af Gamegainer
C-kullen2014Perdix Gundogs Flute of GamegainerTimberline Vail af Gamegainer
B-kullen2012Perdix Gundogs Flute of GamegainerPerdix Gundogs Groove of Gamegainer
A-kullen2011Perdix Gundogs Pretty Woman of GamegainerAspijana Hawkeye