Jaktlabradorvalpar

Planerade kullar

TAIL & JACK

Parning är nu genomförd mellan vår Tail (Gamegainer Chevalier) och vår Jack (Patanavac Jesus). En fin kombination där vi förväntar oss mycket lyhörda och arbetsvilliga valpar. Mer information om Tail och Jack kommer inom kort. Vi håller tummarna för en fin och frisk kull.

Beräknad valpning: i början av juli 2018
Beräknad leverans: i slutet av augusti 2018

SPARK

Valpar planeras efter vår Spark (Gamegainer Adidas). Vem som blir pappa till valparna är ännu ej klart.

Beräknad parning: augusti 2018
Beräknad valpning: oktober 2018
Beräknad leverans: december 2018

Födda valpar

BELLE & JACK

Onsdag 11 april föddes Belle (Gamegainer Bugatti) och Jacks (Patanavac Jesus) åtta fina valpar. Allt gick fantastiskt bra och både valpar och mamma mår fint. Vi ser fram emot att följa småttingarna och uppdaterar med bilder så snart vi får möjlighet.

Alla valpar ur Belle och Jacks kull är tingade.

Att köpa valp ifrån oss

Att köpa en valp är ett stort beslut och det kan dyka upp många frågor. Vi är glada och stolta över att det ofta är stort intresse för våra kullar vilket gör att vi har begränsade möjligheter att svara på frågor per telefon. För att väntan inte ska kännas olidligt lång kommer här några hållpunkter.

  1. Om du är intresserad av en valp eller grundtränad unghund ifrån oss anmäler du ditt intresse här. Så snart vi får möjlighet svarar vi på din anmälan. Vi skriver upp dig på vår intresselista och hör av oss via mail, när någonting händer. Vi uppdaterar också hemsidan kontinuerligt. Här kan du alltid hålla koll.
  2. Inför varje kull planerar vi in ett antal besök. Innan besöket hörs vi på telefon och du får tillfälle att ställa alla frågor du kan tänkas ha. Du som blir inbjuden att besöka vår kennel får här en möjlighet att träffa oss och våra hundar, vi kikar på stamtavlorna och går igenom eventuella frågetecken. Vi bestämmer tillsammans om det är ett bra beslut att gå vidare med att så småningom tinga en valp ifrån någon av våra planerade kullar.
  3. När valparna väl har kommit vet vi säkert hur många som får möjlighet att köpa en valp ur aktuell kull. Om det blir många valpar bokar vi in fler besök. Om det blir en liten kull bidrar det naturligtvis till en längre väntetid. Du som inte fått möjlighet att köpa en valp flyttas automatiskt över till intresselistan för vår nästa kull.
  4. Om du inte längre är intresserad av en valp ifrån oss (kanske har du hittat en valp ifrån en annan uppfödare eller så har livet förändrats) uppskattar vi självklart att du meddelar oss. Så plockar vi bort dig ifrån vår intresselista.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Intresseanmälan

Är du intresserad av en valp eller grundtränad unghund ifrån oss? Skicka gärna in en intresseanmälan.

Vi finns på facebook

För dig som redan äger en Gamegainerhund har vi en sluten grupp på facebook.

Tidigare kullar

KullFöddaMammaPappa
F-kullen2017Gamegainer ChevalierPerdix Gundogs Groove of Gamegainer
E-kullen2017Gamegainer BugattiSE J(A)CH Söders Broadwalk
D-kullen2015Gamegainer AdidasTimberline Vail af Gamegainer
C-kullen2014Perdix Gundogs Flute of GamegainerTimberline Vail af Gamegainer
B-kullen2012Perdix Gundogs Flute of GamegainerPerdix Gundogs Groove of Gamegainer
A-kullen2011Perdix Gundogs Pretty Woman of GamegainerAspijana Hawkeye