Unghundskurs

Just nu har vi ingen inplanerad unghundskurs. Håll utkik, så snart vi planerar en ny kurs, publicerar vi den här.

Unghundskursen är för dig som redan lagt grunden och nu vill befästa vardagslydnaden och höja kraven några snäpp. Vi repeterar vissa moment ifrån valpkursen och ser till att de verkligen sitter. Ökade krav och störningar börjar bli något din hund nu bör klara av.

Kursinformation

Kursen pågår under en timme vid fyra tillfällen. Vi håller oss utomhus och rör oss i omgivningarna runt kurslokalen.

Total kurstid: 4 timmar

För vem

Unghundskursen är för dig med en hund på 6 månader och uppåt. Din hund räknas som en ung hund fram till ungefär två års ålder. Är din hund ännu inte 6 månader är det bättre att ni först går valpkursen, alternativt tar en eller flera privatlektioner, i väntan på att gå vidare med unghundskursen.

Om du inte har gått valpkurs hos Dog Relations, vill vi att du tar en eller flera privatlektioner innan du börjar på unghundskursen.

Skynda långsamt

För att inte gå för snabbt fram i din träning, lönar det sig ofta att gå unghundskursen två gånger. Om du är noga med att lägga grunden innan du skyndar vidare i träningen får du ett mer tillförlitligt och hållbart resultat. Ingen kurs är heller någon annan lik, eftersom varje kurs har en unik sammansättning av hundar och hundägare.

Lärare

Jenny Närfors

Bokning & betalning

Kursavgiften är 950 kr
Du som har en valp eller unghund ifrån oss, får 20 % rabatt, på unghundskursen.

Max sex deltagare.
Boka din kursplats här