Retrieverträning

En väl dresserad apportör är en fröjd för ögat. Riktigt roligt är det också att träna, både för hund och förare. Vi håller retrieverträning som kurser och i form av drop-in tillfällen. Om du vill boka ett eget träningstillfälle, enskilt eller i grupp, skicka ett mejl till jenny@dogrelations.se.

Kurser

Apporteringskurs

Just nu har vi ingen inplanerad apporteringskurs. Håll utkik, så snart vi planerar nya kurser publicerar vi dem här

Apporteringskursen är för dig med en hund på 12 månader och uppåt. Nivån på övningarna anpassas till gruppen och varje enskilt ekipage. Vi jobbar med grundläggande övningar och svårare upplägg. Behöver vi spänna bågen och försvåra övningarna, så gör vi det. Behöver vi göra det enklare och mer grundligt, så gör vi det. Vi jobbar lite extra med det som behöver finslipas och lär oss av varandra. Är du osäker på om nivån är rätt för just dig och din hund, hör av dig till jenny@dogrelations.se.

KURSINFORMATION

Kursen pågår under två timmar vid fem tillfällen, en bit ifrån kurslokalen. Ta gärna med eget fika och något att sitta på.

Total kurstid: 10 timmar
Max fem deltagare.

LÄRARE

Jenny Närfors

BOKNING & BETALNING

Kursavgiften är 2 650 kr.
Du som har en valp eller unghund ifrån oss, får 20 % rabatt, på apporteringskurserna.
Boka din kursplats här

Apporteringskurs - Dog Relations

Drop-in träningar

drop-in nybörjare

Just nu har vi inga inplanerade tillfällen för drop-in nybörjare. Håll utkik, så snart vi planerar nya träningstillfällen publicerar vi dem här.

Drop-in nybörjare är för dig med en retriever på 6-36 mån. Inga förkunskaper krävs. En grundläggande vardagslydnad är dock ett krav, för att du ska kunna tillgodogöra dig träningen och för att arbetet i grupp ska fungera. Vi jobbar med grundläggande övningar och tittar på apporteringens alla moment, steg för steg. Nivån på övningarna anpassas till gruppen och varje enskilt ekipage. Perfekt som komplement till din egen träning.

Max sex hundar, per tillfälle.

Drop-in fortsättning

Just nu har vi inga inplanerade tillfällen för drop-in fortsättning. Håll utkik, så snart vi planerar nya träningstillfällen publicerar vi dem här.

Drop-in fortsättning är för dig med en retriever på 18 mån och uppåt. Ni har kommit en bit i er träning, din hund förstår de olika tecken som används, kommer på inkallning och lämnar av någorlunda bra. Vi jobbar med svårare upplägg och tittar på hur du och din hund kan utvecklas. Nivån på övningarna anpassas till gruppen och varje enskilt ekipage. Perfekt som komplement till din egen träning.

Max sex hundar, per tillfälle.

Åhörare

På drop-in träningarna kan du också delta som åhörare. Om du har en mycket ung hund eller en hund av en annan ras och vill ha tips för framtida träning, eller om du anser att din hund ännu inte är mogen för denna typ av gruppträning, är det ett ypperligt sätt att tillgodogöra sig nya kunskaper. Ofta lär man sig mycket mer som åhörare, då det är lättare att fokusera på vad som sägs och hur det går för andra förare och hundar.

LÄRARE

Jenny Närfors

Bokning & betalning

Boka din plats här

Kostnad per ekipage
Med hund: 500 kr
Åhörare: 200 kr

Du betalar kontant eller med kort vid kurstillfället, alternativt med Swish.
Du som har en valp eller unghund ifrån oss, får 20 % rabatt, på priset.

Välkommen!