Kurser & träning

Alla hundar har olika personligheter och olika förutsättningar, liksom vi människor. Hos Dog Relations får du hjälp med hur hur du ska jobba med din hund, för att ni ska utveckla ett naturligt samspel och en väl fungerande relation. Du får lära dig att läsa din hund, hur du sätter gränser, belönar och korrigerar. Vi tittar på hur just du kommer vidare i träningen med din hund. Som hundägare har du ett ansvar och en fungerande vardagslydnad är ett måste. Vardagslydnaden är också en viktigt grund, för all fortsatt träning.

Hundägarutbildning

Valpkursen, en viktig start

Hos oss kan du gå på kurs med din hund ifrån valp till vuxen ålder. En bra start är valpkursen, som är en gedigen grundkurs. Valpkursen kommer du att ha nytta av under hela din hunds liv. Vänta inte för länge med att börja!

Hundkurser för livet

Om du vill kan du sedan gå vidare med unghundskursen. För att få ett bestående resultat lönar det sig ofta att gå unghundskursen två gånger. Ingen kurs är den andra lik. Efter genomgången unghundskurs har du kommit långt i din vardagslydnad och lagt en stabil grund för ett fortsatt härligt umgänge med din hund, under många år framöver.

Med en bra grund är det också mycket lättare för dig och din hund att komma vidare med annan, mer specialiserad träning. Som t.ex. apportering, lydnad, vallning, spår och drag.

Hundägarutbildning

Inspiration

Vill du ha hjälp med att träna bort ett specifikt problem, träna mellan kursträffar, eller helt enkelt föredrar privat rådgivning, passar privatlektioner perfekt för dig.

För dig som har en retriever och är intresserad av retrieverns arbete, håller vi apporteringsträningar, i form av kurser och drop-in tillfällen.

Vi utgår ifrån dig och din hund, och just era förutsättningar. Hos oss är ingen fråga för liten.